Alexander Zon
Mijn naam is Alexander Zon (1971) en heb psychologie gestudeerd in Utrecht. Eind 2001 studeerde ik af. Sindsdien heb ik met veel enthousiasme als psycholoog gewerkt in verschillende instellingen en heb ik ruime ervaring opgedaan met diagnostiek en behandeling van uiteenlopende psychische problematiek.

Het feit dat u zich tot een psycholoog heeft gewend, betekent dat u heeft besloten om uw problemen serieus te nemen en aan te pakken. Dit is een belangrijke eerste stap, die moed vergt. De klachten en problemen die u ervaart zijn veelal gevoelig en complex. Het helpt vaak om deze onderwerpen in een andere omgeving, met een professionele, objectieve buitenstaander te bespreken.

Mijn manier van werken kenmerkt zich door een open en respectvolle houding en een oplossingsgerichte- en doelmatige aanpak van uw problemen. Dit betekent dat we vooral aandacht zullen besteden aan het bewust worden en versterken van kwaliteiten die u al heeft, maar die u niet (altijd) weet te benutten. De gesprekken dienen vooral om inzicht te krijgen in dit proces. Het veranderingsproces zelf vindt plaats in uw dagelijkse leven.

Registraties:
Gezondheidszorgpsycholoog (BIG-register)
Gedragstherapeut VGCt
Psycholoog NIP